2 hemmeligheter til sunnere hår

13. august 2017 | Beautytalk

2 hemmeligheter til sunnere hår

Jeg ser ikke på meg selv som jåledukke, i den forstand at jeg ikke bruker masse sminke eller tid på utseende mitt. Men jeg er allikevel opptatt av å se bra ut. Hvem er ikke det?  Og jeg har daglige rutiner både for hud og hårpleie. Rett og slett fordi jeg synes at et sunt hår og naturlig hud er penere enn masse sminke og sirlige frisyrer.

Håret mitt har helt klart lidd litt denne sommeren, men nå er vi heldigvis tilbake til hverdagen og dens rutiner. Et besøk hos frisøren var heller ikke å forakte. Men jeg har to små hemmeligheter som begge er en del av min daglige og ukentlige hårpleie!

KOKOSOLJE

Du visste kanskje ikke at du kan bruke denne som hårmaske? Vel, det kan du, og kokosolje har flere pleiende effekter på håret:

  • Inneholder vitamin E og laurinsyre. Begge deler er viktig for sterk og sunt hår, og motvirker hårtap
  • Inneholder så klart fettsyrer som hjelper mot splittede ender
  • Når du vasker håret mister håret litt protein. Kokosolje beskytter håret slik at dette ikke skjer, noe som kan gi tykkere hår
  • Gir fuktighet til hudebund. Dette hjelper igjen på sirkulasjon i hodebund, og god sirkulasjon gir fortere hårvekst
  • Gjør håret skinnende

Jeg bruker denne fra Good for Me

I tillegg til dette passer jeg så klart på å ikke vaske håret mitt for ofte, jeg varmebehandler det sjeldent og bruker ikke stylingprodukter som tørker ut hodebund.

Det var uten ifra, men jeg mener at både hud og hårpleie starter på innsiden! Kroppen trenger nok og riktig næring for å bygge et sunt og stekt hår. Har man et kosthold som kanskje mangler litt proteiner, vitaminer og sunt fett står ikke hår øverst på kroppens prioriteringsliste for å si det sånn.

Det siste halve året har jeg fått teste et produkt fra Good for Me laget nettopp for å sikre sunt hår og hårvekst!

Hair Luxious.

I tillegg til mange andre vitaminer og mineraler inneholder disse små pillene både vitamin E og biotin, for ikke å snakke om hele 8 forskjellige typer vitamin B!  Du har kanskje fått med deg det gamle kjerringrådet om å skylle håret i øl? Det er fordi øl er rikt på B-vitaminer, akkurat som Hair Luxious.

Det er jo ikke mer enn 1,5 år siden jeg begynte å spare til langt hår. Og med mitt tynne, nordiske hår er jeg helt overbevist om at god hårpleie, fra innside og utsiden, er ekstra viktig for å holde håret sunt!

 

Stort Smil

Desiree

 

 

13. august 2017 | Beautytalk