1865 PLASSER REVET VEKK | skal du være med på SUMMERFIT BOOTCAMP?

31. mai 2019 | Kosthold, kropp & helse

Det er nå 3 år siden jeg startet SUMMERFIT online BOOTCAMP, og for tredje året på rad ligger vi an til å være utsolgt for plasser på DEL 1, som går fra mandag 3. juni til 3 juli.

I år har jeg ikke en gang rukket å markedsføre bootcampen. Plassene ble rett og slett revet bort, og nå har vi små 135 plasser igjen av 2000! Det er helt vilt!

Bootcampen går i to deler, som koster 99 kroner per del.

Du bestemmer selv om du vil være med på begge delene eller bare en.

Mange snakker om sommerkroppen.

Jeg vil heller snakke om hvordan man kan bruke sol, sommer, lengre dager, muligheten til å trene ute og fristende frukt og grønt i sesong som en motivasjons BOOST til å komme i bedre form♥️

Høres dette ut som noe for deg? Da ville jeg ikke tenkt på det for lenge! Som medlem på www.fitfocus.no får du automatisk plass! Du melder deg inn HER.

 

Stort Smil

Desiree

 

31. mai 2019 | Kosthold, kropp & helse

Kommentarer (3)

  1. Hei. Jeg har vært med på FIT 30 dg og er i team FIT focus gruppa. Meldte meg inn i forbindelse til Summerfit Bootcamp.La inn korter, emailadr. Brukernavn :Hjemme- passord :trening.( brukte disse i FIT 30 dg også… Prøvd fler ganger logge inn idag får bare ugyldig emailadr el passord opp. Hva skjer/ skjedd tro?Har også prøvd sende inn dette på kontaktskjema uten hell går ikke sende! Så prøver her nå da.Mvh Kjærsti T.

  2. Har betalt 1.6.19
    Er jeg innmeldt nå?
    Har ikke fått noen planer ennå?

Comments are closed.