12 søte og sunne ting du kan putte i påske – egget!

7. april 2017 | Godis og kaker

Dagen er her, og jeg vet at mange starter påskeferien sin alt på mandag. Vi er faktisk ubestemt i forhold tiil hva vi skal i påsken ennå! Vilde deler sin påske i to, og skal være hos oss fra og med onsdag.

Jeg husker påsken som liten, det var den kjedeligste ferien jeg visste om… Alle vennene mine dro på fjellet, jeg var igjen i byen. Ingenting å finne på, alt var stengt, bare masse familieselskaper med voksne.. Jeg fikk nemlig ikke søsken, fettere eller kusiner før jeg var 10 år! Da kom de ellers røynene på! Så at Vilde får en fin påske er viktig for meg. Vanligvis drar vi til min familie i Danmark – problem løst, men i år? What to do?

Mens jeg funderer over det ville jeg dele mine 12 oppskrifter fra bloggen. Jeg har prøvd å tenke litt på påskegodis, smågodt og fyll til påske egget.

Sukkerfri kvicklunsj

Sukkerfri marsipan

Lavkalori smågodt med frukt smak

Hjemmelaget smågodt uten sukker

Lavkalori smågodt med lakris smak

Bounty av kun 4 ingredienser

Søt og sunn Smash

Crispy sjokoladekubber med karamell

Troika

Påskesnurrer

LcHf Twix

Turkake med karamell

Snickers kuler

Håper du finner noe som frister!

Følg meg gjerne på Instagram (Fitfocuse) for mye sunn mat og tips til en aktiv hverdag. Ønsker du daglig inspirasjon vil jeg anbefale deg å følge Facebook siden min HER

Stort Smil

Desiree

7. april 2017 | Godis og kaker