12 kilo lettere med Fitfocuse

30. april 2015 | Motivasjon

En overskrift jeg aldri hadde trodd jeg skulle skrive!

Jeg hadde heller aldri trodd at jeg skulle skrive et sånt innlegg som det jeg skriver nå, men jeg vet at dette vil være en vekker og en motivasjon for mange! So here goes nothing!

 

Min oh store filosofi i forhold til kost, trening og livsstilsendring er latterlig enkel!

 Å leve sunt skal være lett. Det handler ikke om å velge bort noe som helst, men om å legge til ting som du opplever vil være positivt for deg!

 

For hver nye vane du får blir det mindre plass til de gamle vanene. Og etterhvert som energi og resulater kommer har de gamle en tendens til å forsvinne litt av seg selv, fordi du har valgt nye vaner som du opplever som godt!

 

Jeg kan ikke bestemme hva disse tingene skal være for deg, men jeg kan presentere en verden av sunn, god og enkel mat, treningsmetoder og vaner som vil kunne hjelpe deg mot målet ditt hvis du velger å bruke noen av dem.

 

Det er det denne bloggen er og det er det Fitfocuse (med skrivefeil) står for.

 

Møt Kristin

Kristin startet på FIT på 30 dager i januar og etter 4 mnd var dette resultatet.

 

Jeg har fått lov til å dele bildene nettopp fordi jeg vet at her er det noen aha opplevelser for flere.

 

Når man ser før og etterbildene er resultatene ganske fantastiske. Hun fortjener all skryt for den jobben hun har gjort!

0,5-1 kg i uka og etter fire måneder ser slik ut! Wow!

 

Mange mister litt tålmodigheten under en vektreduksjonsfase. 0,5 kilo i uka er for langt frem til mål, og står vekten stille en uke er det mange som gir opp.

 

Det eneste som kommer til å forhindre deg i å nå dine mål er å gi opp.

Så lenge du gjør positive forandringer vil du komme dit. Og når du ser disse bildene er jeg sikker på at du ikke synes at 4 måneder er lang tid, du tenker kanskje at du selv skulle begynt for 4 måneder siden.

 

 


Du kan melde deg på FIT på 30 dager
HER

Oppstart 22. august. FIT på 30 dager er gratis.

 


Har du lyst til å vite hvordan det går med Kristin nå? Et år etter at hun begynte på FIT på 30 dager?

 

-Desiree

 

 

 

 

 


30. april 2015 | Motivasjon

Kommentarer (3)

  1. Ååååå heiande !! Kanon bra jobbet Kristin !!! Virkelig… og takk til både deg og desiree for deling.. gav mer mersmak !!! i går løp eg min første km uten stopp, for nåken e da lite, men for meg er da mye 😉 hadde en liten tur på 2 km og jogget første km uten nåke som helst stopp, den andre km måtte eg ta to små stopp.. men eg gleder meg til fortsettelsen, og eg skal ha deg Kristin i minnet hele veien 😉

  2. Så bra!! Gratulerer!!! jeg skulle ønske jeg var like flink.. Desverre har jeg ALLTID en god unskyldning til å sette meg på rattataen i sofaen eller spise godteri…. men jeg trooor jeg skal prøve å være med den neste utfordringen din! Jeg vil så gjerne tilbake der jeg var…

  3. Gratulerer med det flotte resultat Kristin…….det er så flot og jeg bøjer mig i støvet!

Comments are closed.