100 dagers prosjektet.

19. juni 2013 | Trening

I går falt jeg over noe kalt
#hundredagersprosjektet

på instagram. 100 treningsøkter på 100 dager.

Oi! Det hørtes spennende ut. Etter å ha spurt litt rundt ble jeg henvist til denne bloggen:

http://vibbileaks.wordpress.com/2013/03/01/hundredagersprosjektet/

Enkelt å greit går det ut på å fullføre 100 treningsøkter på 100 dager.

Innhold, lengde og intensitet bestemmer du selv. Dette er ingen konkurranse, men en måte og motivere seg selv og andre på. For en utrent person kan det å velge trappen gjennom en hel dag være en utfordring i seg selv! (Nå vet jeg at det sitter noen og flirer, for denne jenta tar alltid heisen! Til 3. etg…..)

Er du godt trent og vant med å trene burde du legge lista deretter! Det handler om å ha noe å strekke seg mot!

Tommel opp!
Jeg er med!


For å faktisk gjøre dette til en utfordring har jeg bestemt meg for at mine egne sal og sykkeltimer på jobb ikke skal telle som en økt. Tar jeg på meg en vikartime derimot kan dette registeres som en økt.

Det gledes:)

Hva synes dere?

Noen som har lyst til å være med?!?

Kom igjen!! Dette er den perfekte tiden av året å starte et slikt prosjekt. Tenk på alle mulighetene for aktivitet sommeren og høsten gir.

Jeg kommer ikke til å loggføre alle øktene her. De som ønsker å følge med daglig kan gjøre dette på instagram. Mitt brukernavn er desireevilde

Prosjektet har også en egen facebookside hvor man kan loggføre øktene sine, finne motivasjon og dele inspirasjon:

https://www.facebook.com/#!/groups/253019131492621/?fref=ts

Nå, hvem er med?


19. juni 2013 | Trening

Kommentarer (9)

  1. Jeg har nettopp begynt å prøøøve å bli litt sunnere og trene mer, dette høres jo kjempe motiverende ut! :-D(Har forresten konkurranse på bloggen der du kan vinne 2 green day billetter!)

  2. Anonym: dette er et prinsipp som gjelder styrketrening. Du kan fint trene styrke påboverkropp en dag, løpe neste dag, trene strke på ben neste dag osv osv. Det er ikke skadelig å trene hver dag, opptil flere ganger daglig så lenge du varierer sktivitet, intensiter, spiser nok og hviler nok 🙂

Comments are closed.