FIT online BOOTCAMP

10 uker FIT online BOOTCAMP – vinn plass!

29. januar 2017 | Personlig Trener Desiree Andersen

Reklame for eget konsept

Mandag 17. februar går tredje rundet av FIT online BOOTCAMP av stabelen. Et 10 uker langt onlineprogram designet for deg som har et ønske om å gå ned i vekt ved hjelp av vanlig mat, treningsglede og lave skuldre.

Underveis vil du ikke bare få hjelp til å sette sammen kosthold og gode treningsvaner, du vil også få små oppgaver å løse – som vil gi deg kunnskap til å ta de valgene som bringer deg, din kropp og din livsstil dit du ønsker å være.
En kropp du er glad i og en hverdag som føles godt både på innsiden og utsiden er målet!

FIT online BOOTCAMP

 

I dag har jeg lyst til å gi x-anntall av dere muligheten til å vinne en plass på dette kurset, og alle som ønsker en uke gratis!

Gratisuken starter opp mandag 6. februar. Du kan få en sniktitt på programmet HER, og hvis du tenker at dette vil du være med på å teste GRATIS, burde du legge deg til i DENNE FB gruppen som heter FIT på 30 dager Januar 2016. Siste uke av dette gratis programmet er nemlig første uke av FIT online BOOTCAMP!

Hvordan vinne plass?

Gå inn på FB siden min HER og kommenter dette innlegget.

Jeg trekker ut en heldig vinner per 100 som deltar i denne konkurransen! Det vil si at hvis 1000 deltar gir jeg bort 10 kurs plasser til en verdi 1500 kroner per stykk. Konkurranse avslutter. Alle vinnere har fått beskjed og får tilsendt program ved oppstart 🙂

 

 

29. januar 2017 | Personlig Trener Desiree Andersen

Kommentarer (3)

 1. Så dumt ! Jeg har dessvere ingen sosiale medier !

  Skulle gjerne hatt , for å vinne 10 uker FIT online BOOTCAMP !

  Digger det ulike programmene du legger ut på bloggen ! Jeg har stor tro på dette prosjektet , for det et program jeg ser etter , der alt ser på en måte lett ut og lett å gjennomføre !

  Du viser ennormt mye inspirasjon , som gir meg veldig mye motivasjon !

  Så hadde jeg hatt mulighet å være med i trekningen av 10 uker FIT online BOOTCAMP , hadde jeg sett veldig stor pris på det ! ! !

  Mye av grunnen er at dette er et program jeg vet jeg vil klare å gjennomføre og har en god måte å klare meg videre etter programmet med gode nye vaner .

  Jeg har en lag vei , men har stor tro at 10 uker FIT online BOOTCAMP , er den gode starten på veien å klare for siste gang å komme ned i en vekt jeg ønsker og ikke gjøre feil igjen og gå alt opp igjen ! Jeg har over 40 kg !

 2. Hei Desiree 🙂
  Veldig bra opplegg du har – diger det 🙂 og passer min hverdag helt supert 🙂
  Men kan man melde seg på til bootcamp februar helt frem til strtdato, eller har du noe påmeldingsfrist ??

  Har ikke funnet noe svar på det på facebook sidene – så blir veldig glad om du kan svare her, eller legge det ut et sted 🙂

Comments are closed.