10 ting du ikke visste om meg.

9. mai 2015 | Livsstil

 

Denne bloggen er helt klart veldig personlig for meg, og det håper jeg virkelig dere opplever, men den er langt ifra privat.

Allikevel har jeg lyst til å dele litt mer av Desiree med dere i dag.

Hvis ikke du vil ha så er det jo bare å klikke seg videre 😉

 

 


1. Jeg har holdt på å dø. 

Det gjør helt klart noe med deg.

 


2. Min lidenskap for mat

og matlagning kommer fra Pappa. Han er verdens beste kok (synes så klart jeg). Kjøkkenet var alltid en stor del av vår «egentid» da jeg vokste opp. Jeg var fast kjøkkenassistent både til hverdags og fest både fordi jeg satte pris på vår tid sammen og fordi jeg likte å lage mat.

 


3. Jeg har aldri hvert god i noen form for idrett.

Men jeg har alltid elsket å være i bevegelse. I min «jakt» etter min sportslige aktivitet jobbet jeg meg som barn og ungdom gjennom drill, turn, dans, svømning, håndball, fotball, vollyball, badmington, innebandy, basket(!), fridrett og ridning. Jeg holdt faktisk på med samtlige i flere år (er litt sta), og i dag har det jo gitt meg en veldig allsidig bakgrunn da 😉

 


4. Jeg er 160 høy.

Mulig jeg skryter på men en cm. Derfor er det jo litt komisk at jeg faktisk er fylkesmester i basket! Liten og kjapp!

 


5. Jeg elsker å instruere dansetimer!

Det er nok ganske ukjente for de fleste her inne. It’s my happyplace!

Liten filmsnutt fra instagram 


6. Jeg har dysleksi.

Og kunne ikke lese før 2. klasse. 
Allikevel gikk jeg ut av videregående med toppkarakterer. Hvorfor dele dette?
Fordi jeg synes det beviser at det meste er mulig å kjempe seg igjennom. Men man må ha motivasjon og jobbe systematisk.  I dag leser jeg nok en bok fortere enn folk flest, men jeg sliter noen ganger med å se at jeg har stokket om på ord jeg skriver eller bokstaver i et ord. 

7. Jeg ønsker meg ikke flere barn.

Det er noe mange synes er litt rart, og jeg har lov til å ombestemme seg. Men den kjærligheten jeg føler for Vilde er stor så at jeg faktisk ikke tror jeg klarer mer kjærlighet.

8. Jeg elsker bøker.

Og jeg leser nok i snitt en bok i uka. Å lese er som meditasjon for meg. Jeg glemmer alt rundt meg, i meg og er helt borte i en annen verden.

9. Jeg kjøper blomster til meg selv hver fredag.

Men jeg har faktisk bare opplevd å få blomster 3 ganger i mitt voksne liv. Romantikk er visst ikke hva det engang var 😉

10.  

Mens vi er inne på det romantiske, så var
jeg ganske ukyssa frem til jeg var 19 år.

Jeg hadde rett og slett ikke tid til det tullet der, og selv i dag skal det en veldig
spesiell mann til for å fange min interesse. Jeg kan nemlig kjøpe blomstene mine selv 😉
Følg meg gjerne på instagram og snapchat for flere glimt fra min hverdag
@desireeandersen
Stort Smil
-Desiree

 

 

 

 


9. mai 2015 | Livsstil

Kommentarer (6)

  1. Artig å bli litt bedre kjent med deg. Bloggen din er kjempeinspirerende. Selv har jeg vel omtrent aldri trent i hele mitt liv utenom gymmen på skolen og nødvendig trening på fysikalske, men ser at jeg liker det mer og mer. Er nå midt i en livsstilsendring med freeliving-gruppa her jeg bor og begynner å kjenne resultater av det. Utrolig godt. Titt gjerne innom his meg om du har lyst. Ha en fin lørdag 🙂

  2. Det er det som er så fint med deg, du er ærlig 🙂 . Du står ikke frem som et supermenneske. Dette gjør at da det er lett å følge deg. Du vise at vi kan nå dit vi vil med våre liv. Det finnes ikke problemer, bare utfordringer som vi kan gjøre noe med. Takk for alt du deler og for din motivasjon. <3 jeg kjøper også blomster til meg selv,blir alltid glad for å få en blomst fra meg 🙂 Ønsker deg og Vilde en fin helg 🙂

  3. Inspirerende og ærlig innlegg! 🙂 Nr. 3 «Jeg har aldri hvert god i noen form for idrett.» og 6. «Jeg har dysleksi.» viser virkelig at du har pågangsmot! Ingenting er umulig, hvis man virkelig vil så finner man alltid en vei!Ha en riktig god søndag videre!

  4. Jeg måtte slette deg. Useriøs og rotette blogg. Skaff deg ett skikkelig design! Design by cecce er gratis design du finner rundt på nett og som du ser passer det ikke inn her men til wordpress som det opprinnelig er laget til. Har cecce egentlig lov til å selge andres åndsverk??

  5. Gammel følger: Beklager at du føler det sånn…. Jeg har ellers betalt for dette designet og ser at veldig mange andre aktører tilbyr lignende.Personlig er jeg veldig fornøyd og dette er første negative tilbakemelding jeg har fått. Hva synes du er rotete med det?

Comments are closed.