10 TING DU ALLTID FINNER PÅ MITT KJØKKEN | og et supert tilbud til deg!

13. april 2018 | Ernæring

reklame: Sunkost

FIT PÅ 30 DAGER er godt i gang, og som vanlig gleder jeg meg stort over engasjementet deres! Det renner inn bilder og meldinger på både Facebook, Instagram og Snapchat. Så utrolig morsomt å følge dere disse fire ukene! Keep them coming!

Hele tanken bak FIT PÅ 30 DAGER er at jeg har lyst til å vise deg hvor enkelt det kan gjøres å leve sunt. Og hvor mye noen enkle forandringer eller nye vaner kan bety for din hverdag, kropp, energinivå og helse. Dessuten vil jeg avlive myter rundt sunn livsstil!

En myte jeg stadig støter på er at folk tror en sunn livsstil krever mye i forhold til stort utvalg av matvarer, fancy kjøkken utstyr og masse forskjellig helsekostprodukter. Når faktumet er at man kommer utrolig langt med noen gode basisprodukter, mat du er glad i og noen enkle redskaper!

Så i dag hadde jeg tenkt å tipse deg om 10 ting som er kjekt å ha på kjøkkenet, som gjør det lett å leve sunt!

 

MINE BESTE TIPS:

1. FINN EN GOD ERSTATNING FOR SUKKER.

Min personlige favoritt og anbefaling er Sukrin Gold.

Hvorfor akkurat dette produktet?

-Det inneholder ingen kalorier.

-Gir ingen blodsukkerstigning.

-Gir en god søtsmak til både bakst, grøter og smoothie – uten rar ettersmak.

 

2. INVESTER I ET GODT PROTEINPULVER.

Har du det i skapet er det utrolig enkelt å sette sammen et komplett, balansert og mettenes måltid. Og ikke minst noe søtt og sunt når du er ekstra fysen.

Mitt beste råd er å kjøpe med vaniljesmak, da det kan brukes til det meste!

FRA OG MED MANDAG 13. APRIL FÅR DU  DETTE PAKKETILBUDET HOS SUNKOST VED Å BRUKE KODEN Fit på 30 dager  KODEN GIR 20% RABATT.

DU FINNER TILBUDET HER. (obs: fra og med 13.04)

 

3. FIBERSIRUP CLEAR

Er kanskje det produktet jeg bruker mest rett etter Sukrin Gold! Sammen med proteinpulveret kan det blant annet brukes til å lage hjemmelagde proteinbarer eller yoghurtnøtter! Bare se HER.

 

4. EN GOD PLANTEOLJE.

Min favoritt har i flere år hvert MCT OLJE. Jeg bruker den både som kosttilskudd og i matlagning. I tillegg til at den er fast inventar i min daglige smoothie. Akkurat nå får du MCT olje til kampanjepris hos Sunkost HER.

Hvorfor akkurat dette produktet?

MCT står for Medium Chain Triglycerides eller mellomlange fettsyrer. Fettsyrene vi spiser er mokelyler som består av karbonatomer, linket sammen i kjeder. Hvor lange disse kjedene er varierer så fra fettsyre til fettsyre, men alt mellom 2 og 22 er vanlig.

I vårt vestlige kosthold spiser vi mest LCT – Long Chained Triglycerides eller lange fettsyrer. Disse har 12 til 18 karboner. Mens MCT kun har 6 til 10. Og det er dette faktumet som gir oljen en rekke unike egenskaper!

Fordi MCT olje består av kortere kjeder fordøyer kroppen det fortere enn andre typer fett. Og kalles derfor for energiolje! Og hvem vil vel ikke ha mer energi i hverdagen?!

5. VANILJEPULVER

Er det femte og siste helsekostproduktet jeg ikke klarer meg uten! Det er rett og slett malt vaniljestang, og smaker nydelig!

Jeg bruker det til:

-Å blande ut i gresk yoghurt. Nytes som topping på fruktsalat og lignende

-I grøter og smoothie.

-I så og si alt jeg baker av søte og sunne saker

 MCT olje  er på kampanje hos Sunkost nå. Så hvis du vurderer å investere i noen gode basisprodukter har du sjansen til å gjøre et lite kupp nå!

 

6. STAVMIKSER.

I årevis var dette det enste jeg eide av kjøkkenmaskiner. Ok, så gikk det en stavmikser eller to i året, men jeg brukte den til alt! Smoothies, supper, lage mel av gryn og nøtter. Litt mer jobb enn med en god blender, men den fikk jobben gjort!

 

7. BOKSER OG SMART OPPBEVARING.

Vet ikke om det bare er meg, men når det er enkelt å ta med seg ting eller oppbevare sunne rester og ting man har laget, så blir det straks litt enklere og mer motiverende. Jeg vil anbefale deg å sørge for å ha:

-Termokopp til varm drikke.

-Shaker til smoothie.

-Oppbevaringsbokser.

-Små oppbevaringsbokser til nøtter, bær og små snacks.

8. EGG:

Egg er rett og slett den perfekte matvaren! Jeg tror man må være matnerd for å helt forstå hvor perfekt sammensatt et egg er!

Egg inneholder så å si alt vi mennesker trenger. Proteinet består av aminosyrer som både i sammensetning og kvalitet er så bra at de kan utnyttes av kroppen nesten 100%.
Det meste av proteinet finnes i hviten. Plommen derimot er full av sunne fettsyrer og næringsstoffer.

Egg inneholder også:
Vitamin A er bra for syn, vekst og kroppens forsvar mot infeksjoner og sykdommer.
Vitamin E er en viktig antioksidant.
Vitamin K får blodet til å koagulere.
Vitamin B2 eller  riboflavin, er bra for huden og stimulerer kroppens eget immunforsvar.
Et ekstra pluss skal egget ha for D-vitaminer, som sjelden forekommer naturlig i matvarer.

 

9. HAVREGRYN

De fleste vet at havregryn er sunt, men ikke hvor sunt. I forhold til protein innhold når den nesten like lagt opp som chiafrø, men siden normalporsjon chiafrø er 2 ss, og normal porsjon havregryn er 1-2 dl, får du i deg mer proteiner av å spise en porsjon havregrøt enn en porsjon chiafrø.

I tillegg til proteiner inneholder havregrøt omega6, en rekke viktige vitaminer og mineraler, blant annet jern og vitamin B, og så klart godt med fiber.

 

 

10. FROSNE BÆR OG GRØNNSAKER:

Jeg får ofte spørsmål om frossen er like bra som frisk. Og svaret er JA! Og med et lite utvalg i frysa er du aldri lagt unna et kjøpt, smakfult og sunt måltid.

 

PAKKETILBUDET FRA SUNKOST GJELDER BÅDE NETT OG BUTIKK – FRA 16. APRIL til  13.MAI.

HUSK Å BRUKE KODEN

Fit på 30 dager

Stort Smil

Desiree

 

 

13. april 2018 | Ernæring