10 SUNNE IS- OPPSKRIFTER | perfekt til helgen

30. mai 2018 | Godis og kaker

33 varmegrader?! WOW! Nå er sommeren her for alvor dere!

Det fine været vil heldigvis ingen ende ta og jeg er bare super inspirert til å oppdatere bloggen med deilige is og sommerlige drikker. I mens har jeg tatt et lite dukk i arkivet og funnet frem noen gamle favoritter.

Om ikke du har testet dem ennå så er jeg helt sikker på at vil finne minst en oppskrift her som vil falle i smak! Alle er så klart sukkerfri, men her finner du også noen melkefrie alternativer.

KREMETE JORDBÆRIS: min personlige favoritt! Uten melk

ICECREAM POPS: melkefri sjokoladeis.

VERDENS ENKLESTE MANGO IS: denne rekker alle å lage!

KOKOS OG BLÅBÆR IS :kan enkelt varieres på smak

PROTEIN IS MED DOBBEL SJOKOLADE: denne er for deg som elsker sjokolade!

PROTEIN IS MED KARAMELL OG KAFFE: skikkelig deilig ispinne med et hint av kaffe

VILDE BLODSUKKERVENNLIGE SMOOTHIE IS: Vildes oppskrift

NICECREAM MED 3 FORSKJELLIGE SMAKER: ingen helsekostprodukter nødvendig.

Akkurat nå er fryseren min full av alle tenkelige versjoner av sunn eller sunnere is som er å finne på butikken og i kiosker. Jeg holder på å gå igjennom alle sammen, for hvor sunne er de egentlig? Resultatet kommer på bloggen lørdag morgen. Så følg med!

 

Følg meg gjerne på Instagram (Fitfocuse) for mye sunn mat og tips til en aktiv hverdag. Ønsker du daglig inspirasjon vil jeg anbefale deg å følge Facebook siden min HER

Stort Smil

Desiree

30. mai 2018 | Godis og kaker