10 fakta om meg

25. august 2016 | Livsstil

Jeg har skrevet et lignende innlegg før, men det begynner å bli noen år siden tror jeg? Denne bloggen har fått mange nye lesere siden den gang, så hvorfor ikke gi et lite innblikk i personen bak alle matoppskriftene, treningsprogrammene og helsepratet?

 


 

1. Jeg fikk lappen i godt voksen alder. Og siden jeg ikke hadde noen som kunne øvelseskjøre med meg ble det ganske mange kjøretimer. Jeg vet ikke hvorfor, men akkurat det å rygge sto visst ikke på min kjørelærers pensum. Så det er faktisk først nå at jeg så vidt det er tørr å rygge bilen min!

 

2. Min interesse for hvordan mat og trening påvirker kroppen sprang frem da jeg i tenårene satset på galopp hester. Altså å jobbe med galopphester. Å være rytter krevde liten kroppsvekt, og miljøet var ikke nødvendigvis veldig sunt… Men der mange var mest opptatt av hvordan oppnå en god ridevekt ved å spise lite gikk jeg en annen vei og forsøkte å lære meg hvordan jeg kunne spise mer, gi kroppen min god næring for å prestere – samtidig som jeg hadde en vektklasse å holde. 
Det handler ikke om hva du skal spise mindre av, men hva du kan spise mere av 😉 

Da jeg senere valgte å utdanne meg den veien beholdt jeg denne filosofien.

3. Dårlig skult hemmelighet, men jeg har dysleksi.

4. Helt til jeg var ferdig med videregående var alle mine nærmeste sikre på at jeg bli journalist eller forfatter. Litt morsomt er jo da, at etter 10 år i treningsbransjen så lever jeg av å skrive. Om jeg noen gang blir forfatter vet jeg ikke. Dere spør stadig etter en kokebok, pappa venter på at jeg skal debutere som krimforfatter, jeg har faktisk hatt en erotisk novelle på trykk! Allsidig dame altså…..

5. Jeg er født i jomfruens tegn. Det er forresten både samboeren og datteren min også. Hvordan er det å bo sammen med to andre som i følge stjernene skal være perfeksjonistiske og kritiske? Tja, jo… jeg tror ikke astrologi, men vi spiser mye kake i august og september da!

6. Jeg startet min instruktørkarriere som pilates instruktør. I dag er jeg potet som kan brukes til det meste. Dans, Hipp hopp, Krønsj, Zumba, Body Jam, Body Combat, Step, Aerobic; Kettlebells, Catslide, TRX, Bootcamps, løping og styrketrening.

7. Min store «svakhet» er ost og baconpølse fra bensinstasjonen.

9. Jeg er ikke noe frokostmenneske, og kan godt vente til klokka er både 11 og 12 med å spise dagens første måltid. Med unntak av ferier og helger. Da er frokost det beste jeg vet!

10. Jeg tror du skal lete lenge etter noen som har prøvd like mange idretter som meg uten å finne noe man er god på! Hold deg fast nå – i kronologisk rekkefølge:

Drill, håndball, svømming, turn, bandmington, basketball, dressur ridning, håndball igjen, innebandy og fotball. Tilslutt ble jeg altså en ok rytter, men å trene andre er helt  klart min lidenskap.  

 


Stort Smil


Desiree

 


25. august 2016 | Livsstil

Kommentarer (4)

  1. Tar du noen form for kosttilskudd eller satser du på å få nok av det du trenger gjennom «vanlig» mat og drikke ? Det virker jo som du bruker veldig mye tid på matlaging. Det virker jo ikke som du mangler energi heller 🙂

Comments are closed.