10 enkle sommeroppskrifter; Veganske, glutenfri og nydelige!

18. juli 2016 | Livsstil

Det er ikke ofte jeg kommer med blogganbefaninger her inne, rett og slett fordi jeg det ikke er mange blogger jeg leser fast. Men i dag vil jeg altså fremsnakke en blogger jeg har fulgt siden jeg selv begynte å blogge. Det er litt gøy. For vi fant hverandre en gang i tiden på Instagram. Begge to ganske så ferske og små. I dag er jeg Norges mest leste treningsblogg. Hun er Danmarks mest leste helseblogg. MORO!

Bloggen heter


Cathrineyoga.dk


I dag deler hun 10 nydelige oppskrifter inspirert av sol og sommer. Du finner dem


HER


 

Liker du bloggen min vil du garantert like hennes. Facebooksiden finner du


HER på Instagram heter hun @cathrineyoga

 

Stort Smil

Desiree


18. juli 2016 | Livsstil

Kommentarer (4)

  1. Å kjære tid – det så digg ut! Jeg som elsker is, må jo sjekke ut denne 🙂 takk for tips

  2. Hei! Jeg lurer på hvilken sports bh du bruker? Kanskje du kan lage innlegg om de beste sports Bh’ne? Eller en slag guide om hvilke typer som er best til hvilke aktiviteter?Klem

  3. De så kjempe gode ut <3Jeg har skrivet om da jeg hadde kreft på bloggen. Gjerne gå inn å les vis du vil 🙂

Comments are closed.