Sommerværet har hvert ganske skuffendes så langt i år og jeg må innrømme at dagenes store utfordring er å finne aktiviteter til små og store. Kjøkkenet har mange dager hvert den store reddningen, og i dag var det hele tre genrasjoner i sving. Pappa på middag, Vilde og jeg lagde mangois på pinne.
Til to personer trenger du
2 ispinner
1 veldig moden mango
50 gram mørk sjokolade
Slik gjør du:
Skrell og del mangoen i to.
Stikk en ispinne i hver og legg dem i fryseren i 20 minutter.
Smelt sjokoladen i vannbad og smør utover den frosne isen.
Isen kan nytes med det samme eller oppbevares i fryseren.
Enklere enn dette blir det ikke!
Lag gjerne flere når du først er i gang, for disse går unna!
Ja takk til dessert hver dag.
Smil
Desiree
Det så godt ut, må absolutt prøves! 🙂
jeg er veldig ny i dette og lurer på hva slags mørk sjokolade som er lurt å bruke? Kan man bruke hvilken som helst? Eller helst uten sukker?Tusen takk for så mye gode tips og råd for en fersking som meg, jeg får så mye motivasjon og lyst av å lese bloggen din!Gleder meg til å ta fatt på fit på 30 dager 😀 du er så god!
Linn: bruker du den med 70-90% sjokolade kan du fint bruke den med sukker. Er så liten forskjell 🙂
Har du en lur måte å skrelle mangoen på? Det pleier å bli skikkelig grisete når jeg gjør det 😛
Linn Johnsen: https://www.youtube.com/watch?v=n2r89ShFABk