Verdens enkleste kanelsnurrer; Sukkerfri og proteinrike.

2. juni 2015 | Godis og kaker


/skrevet i samarbeid med Proteinfabrikken/

 

I dag bøtter det ned i lille Horten! Skikkelig surt og kaldt og lite som minner om juni!

Så hva passer vel bedre da enn varme, deilige kanelsnurrer?

Oppskriften på disse ligger allerede ute på Instagramprofilen @proteinfabirkken_no etter at jeg hadde take over der på søndag, men fremgangsmåten ble kanskje litt knotete beskrevet. Også har jeg noen flere alternativer til fyll!

 

Du trenger

4 målebegere av Proteinfabrikkens proteinpannekake miks
HER

Blandes ut i 2 dl vann.

La det stå å svelle litt

 

Sett ovnen på 180 grader – varmluft

 

I en varm stekepanne deler du nå røra i 4.

De skal stekes kun på den ene siden. Når de begynner å boble på den rå overflaten kan du ta dem av.

Legg dem på et stekebrett.

 

Fyll

Alternativ 1:

8 ss sukkerfri eplemos eller eplesyltetøy (prøv å unngå bitene)

blandet med 2 ss kanel

 

Alternativ 2:

8 ss smør

3 ss sukrin gold

2 ss kanel

Hell fyllet oppi en fryse pose og klipp et lite hull i hjørnet.

Stikk tuppen litt ned i bollen og lag en snurr.

 

Det synes litt dårlig på bilde, men de er på dette tidspunktet ca 1 cm tykke.

Inn i ovnen i 5 minutter.

De vil heve mer, og blir tilslutt 1,5-2 cm høye avhengig av diameter.

 

Smaker nydelig akkurat som de er, eller med litt glasur av sukrin melis og vann.

 

Ikke glem at du på Instagramprofilen til @proteinfabrikken_no kan vinne alle produktene jeg brukte i alle 10 oppskrifter som ble postet på søndag!

De trekker vinner på onsdag. Tips.

Husk at du kan lagre dine favorittoppskrifter direkte på din mobil med gratisappen Bloglovin
HER

 

Lag deg en glad dag.

 

Desiree


2. juni 2015 | Godis og kaker

Comments are closed.