/skrevet i samarbeid med Proteinfabrikken/
I dag bøtter det ned i lille Horten! Skikkelig surt og kaldt og lite som minner om juni!
Så hva passer vel bedre da enn varme, deilige kanelsnurrer?
Oppskriften på disse ligger allerede ute på Instagramprofilen @proteinfabirkken_no etter at jeg hadde take over der på søndag, men fremgangsmåten ble kanskje litt knotete beskrevet. Også har jeg noen flere alternativer til fyll!
Du trenger
4 målebegere av Proteinfabrikkens proteinpannekake miks
HER
Blandes ut i 2 dl vann.
La det stå å svelle litt
Sett ovnen på 180 grader – varmluft
I en varm stekepanne deler du nå røra i 4.
De skal stekes kun på den ene siden. Når de begynner å boble på den rå overflaten kan du ta dem av.
Legg dem på et stekebrett.
Fyll
Alternativ 1:
8 ss sukkerfri eplemos eller eplesyltetøy (prøv å unngå bitene)
blandet med 2 ss kanel
Alternativ 2:
8 ss smør
3 ss sukrin gold
2 ss kanel
Hell fyllet oppi en fryse pose og klipp et lite hull i hjørnet.
Stikk tuppen litt ned i bollen og lag en snurr.
Det synes litt dårlig på bilde, men de er på dette tidspunktet ca 1 cm tykke.
Inn i ovnen i 5 minutter.
De vil heve mer, og blir tilslutt 1,5-2 cm høye avhengig av diameter.
Smaker nydelig akkurat som de er, eller med litt glasur av sukrin melis og vann.
Ikke glem at du på Instagramprofilen til @proteinfabrikken_no kan vinne alle produktene jeg brukte i alle 10 oppskrifter som ble postet på søndag!
De trekker vinner på onsdag. Tips.
Husk at du kan lagre dine favorittoppskrifter direkte på din mobil med gratisappen Bloglovin
HER
Lag deg en glad dag.
Desiree
Comments are closed.