Trippel sjokolade brownie; sukkerfri

23. mars 2016 | Godis og kaker

Før jeg kaster meg over den store rydde/vaske/pakke dagen har jeg brukt formiddagen til trening og sanking av mammapoeng.

Jeg overdriver ikke når jeg sier at jeg hater badeland! Men i dag har jeg altså fryst meg igjennom to timer i kaldt klorvann. You know you are a mother when….

Vel, Vilde er fornøyd, nå skal bloggen oppdateres og så venter tidenes to do liste!

Dere, dere skal få oppskrift på kaken jeg lagde på snap i går. Trippel sjokolade brownie. Sukkerfri, glutenfri og laktosefri. Den skal ikke stekes og den er
super

god!


Til lag 1 trenger du:

3,5 dl mandler

3,5 dl dadler uten sten

0,5 dl bakekakao

1-2 ss vann eller sterk kaffe


Slik gjør du:

Hell varmt vann over dadlene og la de stå i 10 minutter

Hell vannet over i en annen bolle og tilsett nøttene. La dette stå mens du moser dadlene med stavmikser eller blender.

Rør inn kakao.

Hell vannet av mandlene og mal disse til grovt mel. Miks det hele til en seig masse.

Bre massen utover et bakepapir.


Tips:

bruk en skje med varmt vann på til å trykke deigen flat – så går det lettere.


Lag 2:

Den tykke delen av 2 bokser kokosmelk.

4 ss kakao

4 ss søtning

Eller mer hvis du vil😋

Rør alt forsiktig sammen og bre over lag 1.


Lag 3 er enkelt og greit mørk sjokolade.

Oppbevares i kjøleskapet.

Skeptisk til dadler? Da kan jeg fortelle at jeg ikke liker tørket frukt, men dadler i bakst? Moms!

Bilvask neste stopp!

Smil

Desiree

Notater :


#rawfood


#brownie


#utensukker


#supersunn


23. mars 2016 | Godis og kaker

Kommentarer (11)

  1. Hei! Mmmm! Høres deilig ut..får bli påskemums dette tror jeg 🙂 Men hva mener du med «den tykke delen av 2 bokser kokosmelk?Mvh Monica 🙂

  2. Åå den så godt ut, super at den er sukkerfri 🙂 mye godt en kan lage uten sukker 🙂

  3. Hei! sjokoladetoppingen min ble helt mislykket. Den ble helt flytende og klumpete. Hva gjør jeg feil? =)

  4. fruviksand: pass på at kokosmelken er helt stiv 🙂 også stivner den jo igjen i kjøleskapet 🙂

  5. Hei 🙂 Den ser kjempegod ut!!Jeg har mandelmel hjemme…, kan det brukes istedenfor mandler?Isåfall, hvor mye?

Comments are closed.