Vi er fremdeles på suppekjøret, men denne uken har vi altså gått for en fiskesuppe i stede for en kylling basert en. Det som er så genialt med denne er at du kan lage selve suppen klar dagen før, så er det bare å legge fiskestykkene i når du skal varme den, før servering, dagen derpå.
Ikke det at Daniel ikke kan lage mat, for det kan han, men skal det gå fort og jeg ikke er hjemme – står denne ofte på menyen.
Til 4 personer trenger du:
625 gram torsk eller seifilet
400 gram reker
3 dl lettmelk
1,5 ? 2 l fiskebuljong
3 ss maizena
1 liten blomkål eller brokkoli
1 purre
4 stk gulrøtter
Dill og pepper
Slik gjør du:
- KuI opp og kok grønnsakene møre i fiskebuljogen.
- Tilsett melk og maizena og gi det hele et oppkok.
- Ha i fisken og la deIe stå å trekke i 10 minutter.
- Tilsett rekene ved servering
Uansett hvordan vi vender og vrir på det så er dette fastfood!
Følg meg gjerne på Snapchat
(Fitfocuse)
for mye sunn mat og tips til en aktiv hverdag. Ønsker du daglig inspirasjon vil jeg anbefale deg å følge
Facebook
siden min
HER
Stort Smil
Desiree
Funker det å bytte ut fisk med kylling? 🙂 Eller blir det helt feil kanskje?
Mums! Greit med slike raske oppskrifter i ermet 🙂
Denne må jeg prøve å lage 🙂 – Jeg har nettopp startet å blogge igjen, håper du har lyst til å følge meg og min hverdag etter en ulykke i 2012.
🙂 : Bruk kyllingkarft i stede så tror jeg det blir bra 🙂