Sprø sjokoladegranola; søt og sunn

10. november 2015 | Frokost


/inneholder sponset produkt/

 

Jeg har laget en del granola opp igjennom årene, men aldri sjokolade. Sjokolade har lissom aldri hvert høyt oppe på min liste godsaker, men det siste året har jeg virkelig fått smaken for det! Begynner kanskje å bli voksen?!

Denne granolaen tar faktisk ikke mer enn 15 minutter å lage, og vips så har du litt sunt og godt til både frokost og kveldskos!





 

 

Du trenger:

 

1 dl smeltet kokosolje evt rapsolje

1/2 dl hakkede mandler

4 dl havregryn

1/2 dl havrekli

1/2 dl solsikkefrø

1/2 dl gresskarfrø

1/2 ts salt

1/2 dl fibersirup gold
HER

(eller honning, men da blir den ikke sukkerfri)

1/2 dl bakekakao

3 ss chiafrø (kan droppes)

 

Slik gjør du:

Bland sammen olje, sirup, kako og salt i en gryte. Varm opp.

Tilsett så alle nøtter, frø og korn. Vend det rundt til alt er dekt av «sausen».

Bre det så utover et bakepapir. Prøv å fordele det utover i et tynt lag.

Inn i ovnen på 170 grader varmluft i 10 minutter. Ferdig <3

 

Jeg synes denne passer aller best til kald melk, yoghurt naturelle eller vanilje yoghurt for de som er ekstra glad i litt søtt.

Denne holder fint i ett tett glass i 2 uker, men den er nok spist opp lenge før det!

 

Følger du meg på Snapchat (Fitfocuse) så ser du i dag noen lure tips og triks til kjøkkenet.

 

Stort Smil

 

Desiree

 

 

 

Notater:


#frokost


#sukkerfri


#hjemmelaget


#oppskrift


#funksjonellmat


#xlife_no


#hverdagskost


#sunt


#utensukker


#sjokolade


#granola


#sjokoladegranola


10. november 2015 | Frokost

Comments are closed.