Jeg skal komme med en tilståelse! Grunnen til at hovedinnholdet på bloggen min er så enkelt å lage er rett og slett fordi jeg selv er for utålmodig på kjøkkenet!
Med en gang en oppskrift inneholder lange ingridenslister, ting jeg må skaffe på nett eller langveisfra så står jeg enten av, eller så prøver jeg å finne enklere alternativer.
Denne oppskriften er resultat av et enklere alternativ. For så klart kan du lage sukkerfri gele selv, det tar bare litt tid. Og så klart kan du lage sukkerfri marsipan, men da trenger du produkter fra helsekost og noe som enkelt kan smelles sammen på en liten halvtime tar plutselig en hel dag.
For hva er forskjellen på å bruke en kjøpt marspian av god kavlitet? Og å lage det selv i denne oppskriften? Jo, det er at ved å bruke kjøpt marspian så inneholder en slik bit Troika som jeg har laget her ca. 3 gram sukker. Big deal!
Du trenger:
1 pakke sukkerfri bringebær gele fra Eldorado
100 gram 86% mørk sjokolade
1 plate Freia Premium Marspian
Slik gjør du:
Trinn 1
- Sett formene du vil bruke i frysa.
- Kok geleen opp med 4 dl vann og sett til avkjølning
- Smelt sjokoladen over et vannbad
Trinn 2
- Smør sjokoladen rundt i formene og sett den tilbake i frysa
- Når geleen er helt avkjøl kan du helle den opp i sjokoladeformene
- Skjær til marsipanen så den passen bunnen på sjokoladebitene
- Ha over litt smeltet sjokolade så bunnen fester seg
- Oppbevares i kjøleskapet frem til servering
Jeg lagde mine i store isbitformer. Nok engang fordi jeg er utålmodig av meg. Også synes jeg det er dekorativt å dele de store bitene i to ved servering.
Husk at du kan lagre oppskriftene mine direkte på mobilen med gratisappen Bloglovin
HER
Følg meg gjerne på Snapchat
(Fitfocuse)
for mye sunn mat og tips til en aktiv hverdag. Ønsker du daglig inspirasjon vil jeg anbefale deg å følge
Facebook
siden min
HER
Stort Smil
Desiree
Comments are closed.