Proteinbrød uten elting eller heving

14. februar 2016 | Boller & Brød

God morgen og gratulere med dagen til alle mammaer der ute. Håper dere alle blir satt litt ekstra stas på i dag.  Jeg ble vekt med både gave og kos, men frokosten valgte jeg å stå for selv. Det er faktisk noe av det hyggeligste jeg vet. Å kunne stelle istand et hyggelig måltid til de jeg er glad i <3 I dag sto det både smoothie, croissanter, frukt, bær, egg, kaffe, te og så klart nybakt brød på bordet.

Brødet er rett og slett de superpopulære proteinrundstykkene mine – bakt i brødform. Du skal så klart få oppskriften.

 

Til en standar brødform trenger du:

500 gram cottage cheese (brødet har ikke klumper og smaker ikke cottage cheese, men du kan bruke kesam)

3 egg

1 ts salt

1 ts bakepulver

500 gram lettkokte havregryn (du kan bruke glutenfrie)

 

Slik gjør du:

Mos cottage cheese, egg, salt og bakepulver til en glatt masse med stavmikser eller blender.

Rør inn gryn.

Trykk deigen ned i en brødform kledd med bakepapir.

Stekes nederst i ovnen på 180 grader i 45 minutter, la brødet stå på ettervarme med døren på gløtt i 10 minutter etter endt steketid.

 

Nyt dagen folkens!

Smil

Desiree

 

 

Notater:


#oppskrift


#brød


#proteinbrød


#utenheving


#eltefritt


#glutenfritt


#diamat


#supersunn


#frokostbrød


#frokost


#familiemat


14. februar 2016 | Boller & Brød

Comments are closed.