Proteinrundstykker har lenge hvert en stor favoritt her hjemme. Så enkelt å få deilige, lune rundstykker på et lite kvarter. Kjekke å ha i frysa er de også, billige og lage og kan gjøres både gluten og laktosefri!
Til 6 stykker trenger du:
4 dl lettkokte havregryn (evt glutenfrie havregryn)
10 ss kesam (evt laktosefri kesam)
3 egg
1 raspet gulrot
1 neve valnøtter
1/4 te skje salt
1 ts bakepulver
Slik gjør du:
- Ha 2 dl havregryn + valnøtter i en blender og blend til mel
- Rør sammen egg, kesam, raspet gullrot og salt
- Tilsett «melet» 2 dl hel havregryn og bakepulveret
- Fordel røren i 6 klatter på et bakebrett
- Stekes på 220 grader varmluft i 12 – 15 minutter
Følg meg gjerne på Snapchat
(Fitfocuse)
for mye sunn mat og tips til en aktiv hverdag. Ønsker du daglig inspirasjon vil jeg anbefale deg å følge
Facebook
siden min
HER
Smil
Desiree
Comments are closed.