Å lage sunne, sukkerfri kokosboller har vel ikke hvert noe hokus pokus siden sukrin melis kom på markede. Skurinmelis, eggehviter, gelatin, kjøleskap og vips! Men jeg har aldri likt dem. Det er noe med smaken jeg ikke helt kan vende meg til. Dessuten har en kokosbolle så mye mer potensiale enn bare litt skum med sjokolade på! Og her må jeg innrømme at mitt andre hjemland Danmark gjør flødeboller et par hakk bedre enn vi gjør her i Norge.
Min favoritt har mandelbund dekt med nugatti, er trekt med mørk sjokolade og har et hint av bringebær. NAM! Hver gang jeg er hjemme må jeg ha en eller to eller tre, men jeg har lenge tenkt at disse kan man da lage sukkerfri? Så da har jeg gjort det!
Først trenger du sukkerfri marsipan. Enkelte helsekoster selger, men du finner oppskrift på både sukkerfri marsipan og nugatti
HER.
Nugatti kan fint erstattes av smeltet, mørk sjokolade.
Du trenger:

Servert med masse kjærlighet på morsdag og Valentines.
#oppskrift
#kokosboller
#fl
ødeboller
#luksus
#sukkerfri
#utensukker
#funksjonellkost
#bramat
#godis
#diamat
#blodsukkervennlig
Comments are closed.