Lchf; Tacopanne

4. august 2015 | Middag

Dette er hva jeg kaller cowboymat det!

Så enkelt, så mettendes, alt lages i en panne, proteinrikt, lite karbohydrater, masse grønnsaker og skikkelig godis!





 

Til 4 pers

1 pakke kyllingkjøttdeig

1 rød chilli

1 grønn paprika

2 gulrøtter

1 rødløk

 

1 boks hakket tomat med hvitløk

2 dl revet gulost

4 egg

1 pakke tacokrydder

 

Slik gjør du:

Hakk og stek grønnsakene

Stek kjøttdeigen med tacokrydderet – uten vann

Tilsett tomatsaus og grønnsaker – bland godt

 

Nå lager du 4 små groper i pannen din – kakk egget oppi hullet.

Strø over ost og sett på lokk.

 

La pannen stå å simre til hviten på eggene er helt hvite.



 

Servert med rømme og avokado. Vi som ikke er så opptatt av lavkarbo hadde også litt godt brød til!

 

Dette er den perfekte restepannen! Bruk det du har av grønnsaker og kjøtt, her trenger ingenting å gå til spille.

 

Stort Smil

 

Desiree


4. august 2015 | Middag