Å finne spennende alternativer til frokost og middag synes jeg er kjempe lett, men lunsj har jeg alltid sliti litt med. Det er også gunnen til at denne kategorien er mindre på bloggen enn alle de andre. Men jeg tester stadig ut nye alternativer. For meg så er det viktig at en lunsj er lett å få med seg, at den smaker godt også når den blir laget kvelden før eller at den kan smelles sammen såpass kjapt at man rekker å lage den om morraen. Denne oppfyller alle krav.
Til en stor wrap trenger du:
1 helt egg + 2 eggehviter (frys eggeplommene og bruk til vaniljesaus, vaniljekrem eller eggerøre)
1 krum salt
Ønsket krydder
1 krum bakepulver
2 never spinat
2 ts olje til steking
Slik gjør du:
Blend alle ingrediensene til du har en grønn, tynn røre.
Varm opp en god teflonpanne med litt olje. Pass på at du har olje på hele pannen. Hell i røra.
NB: Jeg steker min kun på en side. Etterhvert vil du se at toppen begynner å boble. Hele wrappen blir etter noen minutter fats, men toppen forblir litt fuktig.
Hell wrappen over på en tallerken. Har du tid så la den avkjøle seg litt før du tar på det du liker av salat, grønnsaker og pålegg.
Smil
Desiree
Noater:
#lchf
#wrap
#lavkarbo
#glutenfri
#matpakke
#matpakketips
Dette så kjempe godt ut 🙂
Det smakte kjempegodt 😀
Hvorfor 2 eggehviter istedet for 2-3 hele egg?
Grete Øksnes: Pga av kaloriene 🙂 Hvis det ikke er noe du trenger å ta hensyn til så bruk 2 hele egg 🙂
Hva bruker du eggeplommene til når du bare har brukt hviten?
Gro: vaniljesaus og eggerøre 🙂 fryser de bare ned til de skal brukes 🙂
Disse var så gode! Tusen takk 🙂 Hvor mye pålegg og ost tar du på?
Tusen takk. Frokost til hele familien idag, og alle var kjempe imponert:-)
kan disse lages kvelden før for å ha enkel lunsj tilbreding på morgenen?
Ellen Cecilie: ja 🙂
Har blitt veldig inspirert av oppskriftene dine, har ikke prøvd så mange ut enda, men skal begynne 🙂 disse her ser gode ut, anbefaler du å bruke fersk spinat eller det mulig å bruke fryst?
Fryser du ned eggeplommene enkeltvis? Putter de i en pose eller noe slikt?Vet du hvor lenge de holder seg i fryseren før de må brukes?
May Iselin: har i bokser. 🙂 vet ikke 🙂