Sjokoladegranola er kanskje noe av det beste jeg vet, og jeg bruker det den både på toppen av smoothies, på yoghurten, i en skål med melk eller som snack på farten. Denne varianten er både proteinrik og full av sunne fettsyrer og antioksidanter. En favoritt som jeg lager om og om igjen!
Ingredienser
- 400 gram kikerter fra boks
- 1/2 dl hakkede mandler
- 1/2 dl solsikkefrø
- 1/2 dl gresskarfrø
- 1/2 dl chiafrø
- 1/2 ts salt
- 1 dl smeltet kokoolje
- 1/2 dl fibersirup gold(eller honning, men da blir den ikke LcHf)
- 1/2 dl bakekakao
Fremgangsmåte
- Skyll kikertene og stek dem i ovnen i 20 minutter på 200 grader over og undervarme
- Rør sammen alle den andre ingrediensene i en bolle.
- Tilsett kikertene
- Spre det hele utover en kledd bakeplate og stek videre i 15 minutter

En liten advarsel! Det blir fort tomt!
Prøv også min Peanut butter granola <3
Comments are closed.