Sukkerfri sjokoladegranola

LcHf; Proteinrik sjokoladegranola

4. januar 2017 | Frokost

Sjokoladegranola er kanskje noe av det beste jeg vet, og jeg bruker det den både på toppen av smoothies, på yoghurten, i en skål med melk eller som snack på farten. Denne varianten er både proteinrik og full av sunne fettsyrer og antioksidanter. En favoritt som jeg lager om og om igjen!

Ingredienser

  • 400 gram kikerter fra boks
  • 1/2 dl hakkede mandler
  • 1/2 dl solsikkefrø

     

  • 1/2 dl gresskarfrø 
  • 1/2 dl chiafrø
  • 1/2 ts salt 
  • 1 dl smeltet kokoolje
  • 1/2 dl fibersirup gold(eller honning, men da blir den ikke LcHf)

     

  • 1/2 dl bakekakao

Fremgangsmåte

  1. Skyll kikertene og stek dem i ovnen i 20 minutter på 200 grader over og undervarme
  2. Rør sammen alle den andre ingrediensene i en bolle.
  3. Tilsett kikertene
  4. Spre det hele utover en kledd bakeplate og stek videre i 15 minutter

 

Oppbevares i en tett boks eller glass

En liten advarsel! Det blir fort tomt!

Prøv også min Peanut butter granola <3

4. januar 2017 | Frokost

Comments are closed.