Jeg skal virkelig bli bedre på å dele raske og sunne middager her inne! Kaker og bakst er bare så mye morsommere, men det er jo middager vi har flest av! Skjerpings!
Så, la meg presentere vår søndagsmiddag denne uken!
Til 4 personer trenger du:
2 blomkålhoder
4 kylling filetter
200 gram kremost med kryddersmak
1 rød paprika
1 gul løk
2 gulrøtter
Litt sopp
Revet ost
Slik gjør du:
- Sett ovnen på under og overvarme 220 grader
- Start med å kutte opp blomkålen og kok den mør i saltvann
- Stek opp grønnsakene og ha over kremosten. Rør rundt til osten blir som en ostesaus.
- Ha dette over i en ildfastform
- Kutt kyllingen i biter og stek med ønsket krydder. Jeg brukte en ss rød pesto. Ha over grønnsakene.
- Hell alt vann av blomkålen og mos til mos.
- Bre over og ha på litt ost
- Stekes i ovnen til osten har smeltet – ca 10 minutter
Server gjerne med litt salat til, evt brød for de som ikke ønsker lavkarbo.
Husk at du kan lagre favoritt innleggene dine direkte på mobilen med gratisappen Bloglovin
HER
Stort Smil
Desiree
Noe så nydelig 😀
Dette må bli dagens middag tenker jeg 🙂