Altså ikke både lavkarbo og lavt kalori, men to forskjellige oppskrifter på crumble pie. Etter deres ønske har jeg laget den med bringebær, men samme fremgangsmåte kan brukes på epler, pærer, blåbær, jordbær, you name it! Kun fantasien setter grenser!
Siden det var flest av dere som ønsker lavkalori tar vi den først. Fremgangsmåten er lik på begge oppskriftene.
Til lavKALORI trenger du:
1,5 dl havregryn
2 dl kokosmasse
1,5 dl sukrin gold
50 gram smeltet smør eller kokosolje
1/2 ts salt
1 ts vaniljepulver (kan sløyfes)
Til lavKARBO trenger du:
2 dl mandler
2 dl kokosmasse
1,5 dl sukrin gold
50 gram smeltet sukker eller kokosolje
1 ts salt
1 ts vaniljepulver (kan sløyfes)
Slik gjør du:
-
Bruk blender eller stavmikser og kjør kokosmasse til mel sammen med mandler eller havregryn. -
Rør inn sukrin gold, salt og vaniljepulver -
Smelt fettstoffet og miks det i det tørre -
Ha bringebærene eller annet fyll i bunn av en ildfast form. Du trenger minst 400 gram. -
Bre crumbelen over og stek på: -
180 grader – varmluft i 20 minutter -
Server med kesam eller krem <3
Vil du lagre dine favorittoppskrifter direkte på mobilen din? Bruk gratisappen Bloglovin
HER
Følg meg gjerne på Snapchat
(Fitfocuse)
for mye sunn mat og tips til en aktiv hverdag. Ønsker du daglig inspirasjon vil jeg anbefale deg å følge
Facebook
siden min
HER
Smil
Desiree
Notater:
#oppskrift
#sukkerfri
#lavkalori
#crumblepie
Så veldig god ut! aldri smakt sånn (:
Hvor får man kjøpt vaniljepulver?Så utrolig godt ut 🙂
Heidi: helsekost og større matbutikker 🙂
Kan man bruke kokosmel/mandelmel og havremel istedenfor ?
malene: Så klart 🙂 Dette er bare billigere 😉
På lavkarbo oppskriften står det smeltet sukker? Er det riktig eller mener du smør? 🙂
Silje: haha 🙂 ja 😉 retter det 🙂
Denne skal så absolutt prøves til helgen…. Tenker det blir en sukkerfri vaniljekrem i bunnen 😉
Hei! Har nettopp laget denne, og lurer på om crumbelen skal være sprø? 🙂
Hva gjør man med fettstoffet? Det står miks ikke med det tørre…
Hei 🙂 flott oppskrift, lurte bare på om det er greit jeg deler denne på vektklubb.no ?
Kan man bruke stevia isteden for sukrin gold?
Hvor mye kan vi spise av denne kaken da ? Serverer du noe annet til utenom ?
Super oppskrift! hadde vært fint med vaniljesaus! har du kanskje noen oppskrift på det, med alle eggeplommer som blir til overs i hverdagen? 🙂
Smører du formen med noe før du har i bærene?
Hei! Er det mulig å bruke noen annen form for søtning som man får kjøpt i vanlig matbutikk? F.eks. honning?
kan jeg bruke honning i steden for sukrin gol?
Denne var døds god! Serverte den til gjester i går og den var så vellykket 🙂 Tusen takk for god oppskrift!Har du forresten regnet ut hvor mange kalorier det er i lavkalori versjonen?
therese: Vet ikke 🙂
Nina: Nei 🙂
Jen: Ligger på bloggen 🙂
Linda: Står miks den med det tørre 🙂
tina: Det går fint 🙂 Takk for at du spør 🙂
Silje: ja 🙂