Kremete pølsegryte med ekstra grønnsaker

1. november 2016 | Middag

Pølser blir fort sett på som barnemat, men nå skal jeg avsløre at pølser er noe av det beste jeg vet. Helst en skikkelig ostepølse med bacon! Spiser det ikke så ofte da, men når anledningen byr seg – NAM.

Sånn i det daglige er det heller ikke noe i veien med å spise pølse. Velg en med over 80% kjøttinnhold, gi den selskap med masse deilige grønnsaker og du har basen til en sunn og barnevennlig middag.


Til 3 personer trenger du:

1 pakke kjøttpølser med høyt kjøttinnhold

1 gul løk

1 rød paprika

1 grønn squash

1 liten boks mais

1 beger lett creme fraise

2 ss tomat purre

2 ss sukkerfri ketchup

1 ss paprikapulver

Salt og pepper


Slik gjør du:

Hakk opp grønnsakene i små biter.

Stek så løken blank. Tilsett paprika, squash og pølser.

Hell over creme fraise, tomat purre, ketchup og krydder.

Gi det hele et oppkok.

Ha oppi maisen rett før servering.

Middag på femten små minutter❤

Passende tilbehør kan være blomkålris, fullkornsris eller litt brød.


Stort smil

Desiree


1. november 2016 | Middag

Comments are closed.