Kremete pølsegryte med ekstra grønnsaker

1. november 2016 | Middag

Pølser blir fort sett på som barnemat, men nå skal jeg avsløre at pølser er noe av det beste jeg vet. Helst en skikkelig ostepølse med bacon! Spiser det ikke så ofte da, men når anledningen byr seg – NAM.

Sånn i det daglige er det heller ikke noe i veien med å spise pølse. Velg en med over 80% kjøttinnhold, gi den selskap med masse deilige grønnsaker og du har basen til en sunn og barnevennlig middag.


Til 3 personer trenger du:

1 pakke kjøttpølser med høyt kjøttinnhold

1 gul løk

1 rød paprika

1 grønn squash

1 liten boks mais

1 beger lett creme fraise

2 ss tomat purre

2 ss sukkerfri ketchup

1 ss paprikapulver

Salt og pepper


Slik gjør du:

Hakk opp grønnsakene i små biter.

Stek så løken blank. Tilsett paprika, squash og pølser.

Hell over creme fraise, tomat purre, ketchup og krydder.

Gi det hele et oppkok.

Ha oppi maisen rett før servering.

Middag på femten små minutter❤

Passende tilbehør kan være blomkålris, fullkornsris eller litt brød.


Stort smil

Desiree


1. november 2016 | Middag

Kommentarer (12)

  1. Marianne: Du får kjøpt vanlige kjøttpølser med 80% kjøtt. Jeg bruker Beritt Nordstrand sine 🙂 men følg din egen smak og lommebok 🙂

  2. Hadde denne til middag i dag, og den falt i smak både hos meg og samboeren, så denne kommer vi til å ha til middag igjen 😀

  3. Dette så godt ut! Er det 400 g pølse du bruker i denne retten? Bare lurer, siden det er ulik størrelse på pakkene i butikken

  4. Lagde denne i dag, og den falt i god smak hos både meg og sambuar. Rask og enkel, så grei på ekstra travle dagar! 🙂

  5. Hvordan er go mager kjøttpølse ? Er den sunn? Smaker Berit sin det samme som kjøttpølse ?:)

Comments are closed.