Wow, to middagsoppskrifter på to dager. Det er sånn det går når bloggeren får seg et kamera som faktisk tar ok bilder på kveldstid også! Det lover godt for vinteren, som ellers har vært et stort problem for denne bloggen. Dårlig lys – dårlige bilder – ikke noe blogginnlegg. Er dessverre litt sær på det blitt. Og det kommer fra henne som blogget med sin iphone 4s i nesten to år!
Den største «utfordringen» med dagens middag er aiolien. Som egentlig ikke er en utfordring, for den er veldig enkel å lage! Men om du vil spare litt tid kan du jo kjøpe vanlig aioli og tilsette persille. For det passer så utrolig godt til denne retten!
Til aioli trenger du:
1 dl hakket persille
1 fed hvitløk
1/2 ts sterk sennep
1 skvett sitronsaft
Salt og pepper
2 eggeplommer
1 dl rapsolje
Slik gjør du:
- Kakk egget og la eggeplommene stå i en bolle på benken så de får romtemperatur.
- Hakk så hvitløk og chilli (fjern frøene)
- Visp så eggene til de blir tykke, tilsett chilli, hvitløk, sennep, salt, pepper og sitron.
- Visp videre.
- Så skal oljen i.
- Tilsett denne i en tynn stråle mens du fortsetter å vispe.
- Sett det hele i kjøleskapet.
Til 2 personer trenger du:
2 svinekotelletter
Ca. 500 gram blandene rotgrønnsaker.
Her har vi rødbetter, gulrot og sellerirot
Litt olje
Salt og pepper
Slik gjør du:
- Skrell og del opp grønnsakene
- Hell over litt olje, salt og pepper
- Stekes på 250 grader varmluft i 15-20 minutter avhengig av hvor bløte du vil ha dem.
- Stek kotelettene og server!
Lager du aioli og steker kjøttet mens grønnsakene står i ovnen har du middag på ca 20 minutter. ENKELT!
Følg meg gjerne på Snapchat
(Fitfocuse)
for mye sunn mat og tips til en aktiv hverdag. Ønsker du daglig inspirasjon vil jeg anbefale deg å følge
Facebook
siden min
HER
Smil
Desiree
Så utrolig godt <3
Det kameraet du har….hvilket merke er det? Blir fine bilder 🙂
Therese Næss: Panasonic Luminix GX 8 🙂