Kokospavlova med frisk krem og røde bær; Fri for sukker og gluten

22. april 2016 | Godis og kaker


/skrevet i samarbeid med Atkins Norge/

Er det bare meg som allerede nå har begynt å planlegge årets 17.mai kake? Er kanskje litt «yrkesskadet». For for skal jeg kunne inspirere deg meg noen sunne godsaker til festmåneden Mai, så nytter det ikke å poste det 16. mai!  Jeg må starte nå.

Pavlova står helt klart på listen over kaker som skal gjøres søte og sunne for bloggen i år. Det kommer en litt mer tradisjonell en også, men denne er helt klart inspirert av klassikeren! Sprø bunn, deilig krem og masse bær!


 



 

Du trenger

100g kokosmasse

4 ss sukrin gold, eller annen søtning

2 eggehviter

 

Piskes sammen og bres utover en stekeplate.

Stekes i ovnen på 220 grader i 12-15 minutter. Den skal vær gylden og litt brun i kantene.

 

Til fyll brukte jeg to bokser Sitron Kvarg og røde bær. For litt ekstra luksus kan kvargen røres ut i lik mengde pisket krem. NAM!



Husk at du kan lagre oppskriftene mine direkte på mobilen med gratisappen bloglovin
HER

 

Hva er din favorittkake på 17. mai?

Stort Smil

 

Desiree


22. april 2016 | Godis og kaker

Kommentarer (2)

  1. Trine: Bruker du Kvarg så får du deg like mye sukker som du får i deg av å spise 2 epler 😉

Comments are closed.