/skrevet i samarbeid med Atkins Norge/
Er det bare meg som allerede nå har begynt å planlegge årets 17.mai kake? Er kanskje litt «yrkesskadet». For for skal jeg kunne inspirere deg meg noen sunne godsaker til festmåneden Mai, så nytter det ikke å poste det 16. mai! Jeg må starte nå.
Pavlova står helt klart på listen over kaker som skal gjøres søte og sunne for bloggen i år. Det kommer en litt mer tradisjonell en også, men denne er helt klart inspirert av klassikeren! Sprø bunn, deilig krem og masse bær!
Du trenger
100g kokosmasse
4 ss sukrin gold, eller annen søtning
2 eggehviter
Piskes sammen og bres utover en stekeplate.
Stekes i ovnen på 220 grader i 12-15 minutter. Den skal vær gylden og litt brun i kantene.
Til fyll brukte jeg to bokser Sitron Kvarg og røde bær. For litt ekstra luksus kan kvargen røres ut i lik mengde pisket krem. NAM!
Husk at du kan lagre oppskriftene mine direkte på mobilen med gratisappen bloglovin
HER
Hva er din favorittkake på 17. mai?
Stort Smil
Desiree
Wow, dette så veldig godt ut, og ikke minst fristende 🙂 Ha en fin dag!
Trine: Bruker du Kvarg så får du deg like mye sukker som du får i deg av å spise 2 epler 😉