Det er alltid med tungt hjerte at jeg reiser fra familien i Danmark, men så er det alltid deilig å komme hjem igjen også. Det er vel sånn det skal være!
Vel hjemme fra ferie er dette dag en på min fem dagers detox eller BOOST som jeg heller liker å kalle det. Daniel er ikke informert ennå, men han begynner vel snart å ane ugler i mosen når det bare er fisk eller suppe som står på middagsmenyen utover uka. Det første jeg disker opp med er disse deilige fiskekakene!
Jeg har lagd mine med chilli og koriander, men vil du ha dem barnevennlige kan du sløyfe chillien og bytte ut koriander med persille! MOMS!
Ingredienser
- 1 liten søtpotet
- 1/2 rød chilli uten frø
- 400 gram torsk i fillet
- 1 dl frisk koriander
- Litt salt og pepper
- 1 egg
- 2 ss hel
Fremgangsmåte
- Start med å dele søtpoteten i biter og kok den mør
- Ha så søtpotet, fisk, egg, mel chilli og koriander i en bolle og mos med en stavmikser
- Form til små fiskekaker/boller med en spise skje og brun dem i en stekepanne
- Stekes ferdig i ovnen på 220 grader – over og undervarme i 20 minutter
Vi spiser dem med avokadokrem og wokede grønnsaker».
Stort Smil
Desiree
Nam! Kan disse fryses?
Kjempegode – disse skal lages flere ganger!
Vil gjerne prøve den 🙂 Takk for oppskriften.