Disse frokostbarene er ikke akkurat tradisjonell, norsk frokost, men guri så praktiske, smakfulle og næringsrike!
En enkelt inneholder proteiner, langsomme karbohydrater og sunt fett nok til å holde deg god og mett frem til lunsj.
Dessuten er de Vilde-godkjent, noe som betyr at her har du et praktisk mellommåltid til aktive barn, litt ekstra snacks til matboksen eller rett og slett bare noe å kose seg med i hverdagen!
Oppskriften gir ni barer og de holder seg en uke i kjøleskapet!
Til baren trenger du:
5 dl havregryn (evt glutenfri)
2 bananer
2 dl hakkede mandler
1 ss raps olje (eller annen olje)
1 1/2 ts kanel
1 knipe salt
1 knipe vaniljepuver (kan sløyfes)
60 g vanilje proteinpulver (kan sløyfes)
Til topping trenger du:
2 dl bær
1 dl havregryn
1 dl hakkede mandler
1 dl gresskarfrø
1/2 dl melk (eller annen væske)
1/2 ts kanel
Slik gjør du:
Bland alle ingrediensene til baren og mos til en glatt seig masse med stavmikser, kjøkkenmaskin eller bleder.
Dette kan ta litt tid.
Smør massen utover et bakepapir. Ca 15 * 15 cm
Stekes på 200 grader i 10 minutter.
Rør så sammen toppingen og fordel dette over baren. Trykk det litt ned.
Stek videre i 15 nye minutter.
Ferdig <3
Anbefales å prøve.
Comments are closed.