DETTE er sommermat på sitt aller, aller beste! Og om du går med planer om å lage laks, ørret eller makrell i den nærmeste fremtid så må du love med å teste denne retten. Det er så godt!
Til 2 personer trenger du:
1 blomkålhode
4-5 kvister dill
1 dl matfløte
1 ss maizena
Salt og pepper
Slik gjør du:
- Brekk opp blomkålen i mindre biter og kok i saltet vann ca. 5 minutter.
- Imens kjører du fløte, dill og maizena sammen med en stavmikser eller blender.
- Smak til med salt og pepper
- Hell det kokende vannet av blomkålen. Hell fløteblandingen over med det samme og rør om på svak varme til all blomkålen er dekt.
Ørreten er laget slik:
125 gram per person krydret med sitronpepper
Stekt i ovnen på 200 grader i 15 minutter
Enklere blir det bare ikke!
Stort Smil
Desiree
Har du mulighet til å oppdatere punkt 4? (Kos må over) Jeg har veldig lyst til å prøve, men trenger å følge en oppskrift for å få det til:-)