Vi har fremdeles besøk fra Danmark, noe som betyr at det fremdeles mekkes mye lavkarbosnacks på dette kjøkkenet.
I går gikk jeg for en enkel versjon av bounty barer. Denne oppskriften smeller du fort sammen uten masse rare ingredienser og rot på kjøkkenet!
Du trenger:
200g kokosmasse
1 boks helfet kokosmelk
2 ss sukrin eller honning
100g 80-90% mørk sjokolade
Slik gjør du:
Kjør den tykke delen av kokosmelken og søtning til en glatt masse. Rør inn kokosmassen.
Bred den utover en brødform med bakepapir i bunn.
Hell over smeltet sjokolade og la det stå kalt frem til servering.
Skjær opp i passe stykker.
Stort Smil
Desiree
Så utrolig gode de så ut. Elsker sånn sjokolade ;3
De så utrolig gode ut 🙂 Jeg har aldri brukt kokosmelk, så da må jeg dessverre stille et dumt spørsmål. Hva mener du med, den tykke delen av kokosmelken?
Gerd Marion: ja 🙂
Helen: det ser du når du åpner boksen 😉 det øverste laget er tykt og hardt.
Har du regnet ut kcal på denne oppskriften? 🙂
Elin: nei 🙂
Hva er heftet kokosmelk?
Hva er Helfet kokosmelk?
Christine: ikke light 🙂
Namm! Kan disse oppbevares, og i tilfelle hvordan?
Eva: Kjøleskap går fint 🙂
Da jeg lagde denne syns jeg kokosdelen smuler mye, den henger liksom ikke sammen. Men kan det hende at jeg ikke har blandet det godt nok eller noe? Eller er den litt løs? Ellers syns jeg smaken var god og tror nok jeg skal kose meg greit mye med de fremover 😀
Elisabeth: det kommer litt Ann på kokosmelken din 🙂
Hei, jeg hadde vært superglad om du kunne regnet ut fett og carbo i oppskriftene dine + proteiner i de som det er proteiner i.
Da jeg heller ikke kan spise egg, melkeprodukter og mel eller soya, hadde det vært fantastisk om du kunne lagt til alternativer.
På forhånd takk. Elin