Etter en dag på sofaen føler jeg meg en smule bedre. Ikke kvalm, kald og svimmel lengre, men kroppen skal nok ha en dag til uten trening. En god gåtur og litt frisk luft – det blir saker. Er en balansegang det der. Speaking of balanse! Søt og sunn kake skal også ut på bloggen før det blir helt helg!
Denne lager du på 2 minutter i en micro ovn eller 13 minutter i alminnelig ovn! Og smaker saftig kanelbolle!
Til en kopp trenger du:
4 ss havregyn malt til mel med stavmikser
1 egg
1/2 ts kardemomme
1/2 ts kanel
1 knipe salt
1 ts bakepulver
2 ss Mørk Fibersirup
HER
, på helsekost eller Meny
Kan erstattes med honning, men da blir ikke kaken sukkerfri
2 ss melk
(For sjokoladesmak bruk 1 ss kakao – for gulrotkake – tilsett 1/2 revet gulrot)
Slik gjør du:
- Bland alt det tørre.
- Visp sammen egg og melk, miks så sammen den våte og det tørre i en kopp.
- Sett koppen i mikroen på full guffe i 1,5 minutt først. Er den litt for bløt kan du prøve med 30 sekunder til.
- I ovn: 175 grader varmluft i 13 -15 minutter
Glasuren er laget av sukrinmelis og sitronsaft.
Husk at du kan lagre oppskriftene mine direkte på mobilen med gratisappen Bloglovin
HER
Følg meg gjerne på Snapchat
(Fitfocuse)
for mye sunn mat og tips til en aktiv hverdag. Ønsker du daglig inspirasjon vil jeg anbefale deg å følge
Facebook
siden min
HER
Smil
Desiree
Denne skal jeg prøve ut 🙂
Hei. De ser kjempe godt ut. Kan jeg bruke agave sirup istedt for fiber sirup?
Elisabeth: Ja 🙂
Hvilke melk brukes?
Madde: står at du maler havregryn til mel 🙂
Hvor mange kalorier er det i en ca?
Vet ikke 🙂
Kan man bruke sukrin istedet for fibersirup eller honning?
Kan jeg bruke fibersirup clear i stedet for mørk? 🙂
Ja 🙂
Skal den både i mikro og ovn eller er det enten eller?
Enetn eller 🙂 DEr jo ikke alle som har mico 🙂