SUMMERGLOW | beskytt og plei huden din innenifra – 3 tips

reklame: i samarbeid med Oslo Skin Lab

Selv om jeg er mest glad i vinteren kan jeg ikke annet enn å nyte at sommeren er her. Jeg bor jo tross alt på sommerøya Tjøme, og sommeren her ute er virkelig noe for seg selv! Skjærgården, måkeskrik, blomsterenger og bølgeskvulp. Ja, så idyllisk er det.

Jeg er alltid bevist hvordan årstidene påvirker huden min. Sommer som vinter. Om vinteren plages jeg fort av tørr, livløs og gufsen hud. Om sommeren får jeg heldigvis litt mer farge i kinnene, men sol og varmt vær setter også sine spor, som jeg nok har blitt mer bevist nå som jeg nærmer meg 35!

At soling fremskynder rynker og aldringstegn er gammelt nytt. Ultrafiolette stråler som følge av soling akselerere nemlig kollagentap i huden.

Kollagen er det proteinet vi har mest av i kroppen og det bygger opp vev som hud, ledd, bein og brusk. Faktisk består 30% av kroppen din av kollagen, og huden din består av ca. 70%. Mindre kollagen betyr flere rynker og mindre spenst i huden.

Jeg tar tilskudd av kollagen året rundt, men er kanskje ekstra nøye med det om sommeren!

De siste to årene har jeg brukt  The Solution™ fra Oslo Skin Lab® 

Jeg har brukt kollagen i flere år, men da kjøpt i utlandet. Når jeg ønsket å finne et godt kollagen i Norge falt valget tilslutt på Oslo Skin Lab® av den enkle årsak at de er de eneste som kan henvise til god forskning på sitt ferdige produkt.

Har du lyst til å lese forskningen så finner du den HER

SÅ TIPS NUMMER 1:

TA TILSKUDD AV KOLLAGEN

Kommer i porsjonsposer som røres enkelt ut i både varm og kald drikke

Om du har lyst til å teste får du akkurat nå 65% rabatt på første forsendelse av The Solution™  ved å gå inn HER .  

En vennlig advarsel!

Når man har brukt dette i noen uker vil man aldri slutte!

TIPS NUMMER 2:

SPIS VANNMELON eller annen mat med vitamin A, C, betakaroten og lykopen

Annonse

Dette er vitaminer og  antioksidanter hjelper deg å ta vare på kollagen i huden og reduserer solbrenthet og hudens sensitivitet mot solen.

Gode kilder: melon, sitrusfrukt, bringebær, gulrot, rød/gul paprika, brokkoli, spinat, søtpotet, kiwi, jordbær og eggeplomme.

PRØV BLANT ANNET DENNE SOMMERDRIKKEN!

TIL 2 PERSONER:

Ingredienser

  • 1/4 del vannmelon
  • 1 lime
  • 1 neve bringebær
  • 2 doser kollagen
  • Mynte
  • Vann og isbiter til ønsket konsisten

Skrell vannmelon og lime. Alt blendes

TIPS NUMMER 3:

FÅ I DEG NOK OMEGA 3 OG 6.

Omega 3 og 6 smører huden innenfra og er viktig for både spenst og glød i huden. Spis fet fisk (laks, ørret, makrell), vegetabilske oljer, nøtter og egg!

Jeg får nesten lyst til å avslutte innlegget med å si god sommer, men jeg skal så klart ikke noe sted 😉

2 kommentarer

  1. Kan man ta dette kollagen tilskuddet når man er gravid? 🙂