Kosttilskuddet jeg aldri slutter å ta

Viktigheten av kollagen begynner å bli kjent for dere som leser bloggen min daglig. Og det er jo ikke uten grunn at jeg gang på gang på gang drar frem dette superproteinet.

Kollagen er det viktigste proteinet i vårt bindevev. Det er blant annet kollagen som holder huden vår spenstig og rynkefri.  Etterhvert som vi blir eldre reduseres denne produksjonen. Der er derfor det selges dyre hudkremer med nettopp kollagen, men kroppen bygges best opp innenifra, ikke uten ifra. Derfor sverger jeg til nettopp kollagen som kosttilskudd.

For at huden skal kunne nyttiggjøre seg av kollagen må det på forhånd brytes ned til peptider som kan tas opp intakt i tarmen.

Det er vel ett år tid siden jeg begynte å ta kollagen, og for å være helt ærlig, effekten er så god at dette tørr jeg rett og slett ikke å slutte med! Det finnes flere alternativer på markede basert på både fisk og storfe. Personlig foretrekker jeg pulver basert på storfe – da de maritime produktene ofte smaker litt fisk.

Den siste måneden har jeg testet kollagen fra Oslo Skin Lab – The Solution. Basert på storfe og helt smakløst! 

Pulveret kommer i små poser med daglig dose, og det kan røres ut i både varme og kalde drikker. I tillegg er kollagenpeptidene i The Solution™ de eneste som har vitenskapelig dokumentasjon på en effekt på huden.

Jeg rører mitt ut i smoothies om morningen eller teen min om kvelden. Men dette kan både blandes i vann, kaffe, saft, ja til og med i maten!  Det viktigste er å ta det daglig!

Det er vel ett år tid siden jeg begynte å ta kollagen, og for å være helt ærlig, effekten er så god at dette tørr jeg rett og slett ikke å slutte med!

En av mine favoritter:

2 appelsiner

2 dl frosne jordbær

Annonse

1 revet gullrot

1 dl gresk yoghurt

2 ss knuste linfrø

1 ss honning

1 dose kollagen

Slik virker den:

Full av vitamin C , E, betakaroten og omega 3 gir denne smoothien næring og glød til huden.

Betakaroten omdannes til vitamin A i kroppen. Vitamin A hjelper blant annet til med å opprettholde kollagen produksjonen = mindre rynker.

The Solution er et produkt laget for å bekjempe rynker, og det er jo min erfaring at kollagen gjør dette. Men jeg har lest så mye om akkurat dette kosttilskuddet, så jeg har ganske høye forventninger.  Det kommer garantert et oppdaterings innlegg om noen uker!

Jeg vet at flere av dere har lyst til å teste dette! Og nå får du hele 65% rabatt på første levering The Solution™ Anti-wrinkle collagen. Du kan lese mer om produktet og tilbudet HER.

Stort Smil

Desiree

One Comment

  1. Hei,

    Når bør man begynne å ta kollagen? Jeg fyller 29 år i høst, og lurer på om det kan være smart å begynne med dette kosttilskuddet nå!?