5 kg ned på 4 uker – kostplan, oppskrifter og handleliste!

/egen reklame/

I dag er det altså en uke til appen min åpnes for alle, ikke bare mine online kunder.

I første omgang kommer appen til å inneholde kosthold og trening for deg som har et ønske om å gå ned i vekt! Du kan velge mellom både hjemme trening og studio trening, melde deg på morsomme utfordringer og inn i grupper med andre som har samme mål eller utfordringer som deg!

Alle programmer kommer med komplette øvelsesvideoer, hver uke har nye treningsvideoer på lur til deg og all trening du gjør registreres i appens elektroniske treningsdagbok. Du kan til og med registere trening du gjør utover appen der!

Kostholdet i appen er basert på suksessprogrammet  5kg ned på 4 uker.

Og hver eneste uke mottar du ny ukemeny, oppskrifter og handleliste i appen! Og akkurat dette hadde jeg tenkt jeg skulle gi deg en liten smakebit på i dag!

Annonse

Så hvis du har lyst til å ta en titt kan du laste ned en slik uke som PDF HER

Appen åpnes neste søndag! Og om du vil være helt sikker på at du ikke går glipp av denne muligheten kan du registere deg HER, så sender jeg ut en beskjed til deg på Facebook når du kan opprette brukernavn og passord til FIT online BOOTCAMP!

Følg meg gjerne på Instagram og Snapchat (Fitfocuse) for mye sunn mat og tips til en aktiv hverdag. Ønsker du daglig inspirasjon vil jeg anbefale deg å følge Facebook siden min HER

Stort Smil

Desiree

2 kommentarer

  1. Jeg vil være med men får ikke til å lage bruker på appen ?